Freelance HR-dienstverlening voor jouw bedrijf

Cenzes kan je helpen met alle soft HR-aspecten van jouw bedrijf zoals werving en selectie (van het overleg met de businessunit tot het onderhandelen en ondertekenen van de overeenkomst), individuele en teamcoaching, evaluatie en functioneren. Als HR-freelancer helpen wij om een onderneming te laten groeien. Hiervoor is er een stevig fundament nodig. Dankzij onze kennis en vaardigheden op vlak van human resources kunnen we jou ondersteunen om te werken aan een onderneming met een goede balans op het gebied van personeel.

Voel jij ook de overtuiging dat een vlotte HR een organisatie naar een volgend niveau kan tillen?

Met zijn jarenlange ervaring in de social profit sector ontwikkelde Wim een gezonde nieuwsgierigheid naar wat iemand motiveert en drijft om te doen wat hij doet. Hij heeft interesse in wat iemand wil bereiken op professioneel vlak en de persoonlijke keuzes die hij hierbij maakt. Deze ervaring wil Wim ten dienste stellen van organisaties en bedrijven die een nood of vraag hebben naar ondersteuning voor hun HR-beleid.

De meerwaarde die Wim biedt is zijn jarenlange ervaring, zijn mensenkennis en zijn no nonsens aanpak. Hij gaat gedreven aan de slag om elke opdracht tot een goed einde te brengen.

Bij Cenzes kan u rekenen op een grote flexibiliteit, inzet en een ruime ervaring op de vermelde specialisaties.

CONTACTEER WIM VAN CENZES MANAGEMENTACADEMY VOOR HET BESPREKEN VAN UW HR-PROJECT